domingo, abril 30, 2006

Visita d'Albert

Com ja vaig dir en entrades anteriors, el meu germà em va visitar per Pascua. Al college teniem 4 dies de festa que coincidien amb alguns dels dies lliures que hi ha a València.
Dijous sant va arribar el meu germà a Philadelphia. D'allí vam vindre a Elizabethtown només per a una nit, ja que al dia següent teniem previst anar a Nova York.
Vam estar divendres, dissabte i part del diumenge. Només eren tres dies i mig però va ser un marató turístic. No vam parar en cap moment.
El més destacable del primer dia va ser, sense dubte, vore el partit de la NBA entre els New York Knicks y els Milwakee Bucks. Va ser tot un espectacle més que un partit de bàsquet. Cheerleaders, himne abans del partit, soldats amb la bandera ianqui, el ambient,... El partit va ser bonic, encara que els Knicks van jugar de pena, però vam vore algunes jugades que només es poden vore en la NBA, diversos alleyhoops i mates com els de la tele.
Al dia següent vam fer el dia superturístic, vam vore l'estatua de la llibertat (des de Manhattan), Wall Street, la zona zero, Little Italy, ChinaTown, el pont de Brooklyn,... i més coses. Ens vam cansar un bon rato però va valdre la pena. Va ser molt bonic tornar a caminar pel pont de Brooklyn, tal i com vam fer fa 5 anys i mig.
Al diumenge vam pujar a una nova atracció de Nova York, l'edifici de Rockefeller Centre, des d'on es pot vore coses que no es veuen des del Empire State, com el propi Empire State o Central Park o el que hi ha al nord de Manhattan (Harlem, Bronx...). No pensavem pujar a este edifici, pero vista la cua que pegava la volta al 'mazana' que ocupa el Empire State i en vore que no hi havia cap cua al Rockefeller Centre...
El diumenge vam anar a dinar a casa d'Steph, on estava reunida tota la família. Vam fer un dinar tradicional de Pascua (típic als EUA), amb menjar prou diferent al que nosaltres mengem. Va ser un dia molt agradable, ens van tractar com si forem dos més en la familia.
La resta dels dies vam estar en Elizabethtown, fent turisme per esta gran urbe, pel college, presentant a gent, jugant amb la pilota de football, i poca cosa més. El que contava és que estava el meu germà ací i vam disfrutar cada moment junts. Ha sigut una bona Pascua.

No hay comentarios: