lunes, mayo 01, 2006

New York Yankees

Este cap de setmana ha sigut el últim viatge a Nova York abans de que torne a Burriana (o el penúltim, ja vorem).
Un dels xics que s'encarrega d'alguns dels estudiants internacionals, fan dels New York Yankees, ens va recomanar anar a vore un partit d'ells. Així que ens ficàrem d'acord amb la data i la manera d'anar, les entrades... i allí vam fer cap.
Ja fa tres setmanes que alguns estudiants internacionals vam formar un equip de softball (baseball light) per a la lligueta interna del college. Això va afegir interés al partit dels ianquis. Malgrat que ens ha costat un poc captar totes les normes del softball i baseball, aquest esport ens ha fascinat a tots. I vore un partit en viu és molt interessant.
Els yankees jugàvem contra els Toronto Blue Jays. El resultat final va ser de 6-17 a favor dels de Nova York. El partit va ser molt bonic, amb moltes carreres, i cuatre home runs (quan el que bateja, envia la pilota a la grada). Normalment sol haver un, dos o cap home run per partit.
Johnny Damon és el nom del batejador que va enviar la pilota dos voltes a la grada. El fet és morbós, ja que este xic jugava amb els Boston Red Sox l'any passat (màxim rival dels ianquis), algo paregut a allò que va passar amb Figo. I hui dilluns és el derbi entre estos dos equips... Pot ser interessant.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Josep Maria, com dius k no ta ficat un comentari asi va uno dedicat.

" A LAS SEIS DE LA MAÑANA CUANDO EL SOL ESTA EN LAS CUMBRES, HAY MAS POLLAS EN LOS COÑOS, QUE CHORIZOS EN LAS LUMBRES "

Pasateu mol be els dies que te queden en gringolandia. XIMO

Anónimo dijo...

Iéééééé rebonico meu? En lo que mola un partit de futbol(del de veres) o una patxanga d'eixes de l'institut, ara t'en vas a vore a uns pegar-li en un palet a una piloteta, ai mare.
Ié a vore si vens ja, que per aci te trobem a faltar. ale que vaja be els dies que queden. Records de la nació.Per ací tot igual, bueno Burriana està rodejada de més pais especulatius que arramblen en tot. Jamolavorem!!!!!