lunes, octubre 03, 2005

"En tres palabras: wow, wow, wow!!!"

Així va descriure el concert de Coldplay una de les fans més grans que he conegut mai: Denisse. Les van tocar totes: Yellow, Clocks, In my place, The Scientist, Speed of sound, Fix you... Són uns cracks en directe, de veritat.
Després d'agafar un bus des de Harrisburg a Washington D.C. (3.30 h de duració), un tren des de Washington a Manassas (1 hora), i un taxi (30 mins) vam arribar a Bristow, estat de Virginia, en un pavelló al mig del norres. Però Coldplay estava esperant-nos, era l'últim concert de la gira als EUA i van estar casi 2 hores tocant. Fins i tot Chris Martin va saltar del escenari, es va ficar al mig del pavelló damunt d'una taula per acabar In my place! (ho tinc en vídeo!).

Destacat: Fix You i Clocks.
Millorable: El fred que vam passar esperant un taxi després del concert.

Al dia següent, ens vam alçar en Washigton, una senyora capital d'estat. Casa Blanca, Capitoli, Lincoln Memorial, Jefferson Memorial, WWII Memorial, Korea Memorial, Vietnam Memorial,...
Mireu la foto, veieu a Jenny cridant "Forreeeeeeest!!"? També, des d'on està presa la foto, Marthin Luther King va pronunciar el seu famós discurs "I have a dream" davant d'una gran magnitud de persones.
Ja el diumenge, vam visitar el cementiri d'Arlington, on està soterrat tot aquell que ha servit al país, soldats caiguts en les múltiples guerres on ha assistit EUA (que no són poques), generals, almirants, astronautes... i per suposat la tomba de John Fitzerald Kennedy, la seua esposa i dos fills. Després, una visiteta al barri de Georgetown, un barri molt europeu, dinàmic i ple de gent jove i tendes... i cap al bus directe a Harrisburg!

En definitiva, un bon cap de setmana fora d'Elizabethtown, propet de Bush i Coldplay, que ja feia falta!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Mmhhhh... haver entrat en esta pàgina ja ho puc considerar un logro... Pareix que el finde ha sigut genial i lo de N.Y. sona molt bé. ¿Per qué quan estàs fora del teu país visites més del que has visitat en la teua vida al teu?!!! Bueno, espere que no t'hagues asustat de lo de la penya i que segueixes disfrutant com un xiquet. Per ací ja saps que va tot prou bé. Fins prompte!!!

Anónimo dijo...

Hola!! Per fi m'estrene al teu blog!! Val més tard que mai, jeje
Pel que veig t'ho estas passant molt be.. Cold Play... q sort:p
Per açi tot be...Encara que això ja ho saps massa bé jeje
En fi, ja que m'he possat vaig a cotilletjar un ratet, jeje
*besets*