domingo, enero 22, 2006

Concurso interactivo en el blog de JM

Algú vol participar en un concurs? Com que el nom del blog és "A semester at Elizabethtown College" i això és mentir, he de canviar el nom del blog. La cosa és que no se m'ocorre res molt original i he pensat que ara que no hi ha faena en la UJI, ni en la UV ni en la UPV... tal volta algú podria ajudar-me en lo del nom del blog. S'accepten cerdades, tonteries... però s'aprecien coses series i mitjanament series.
Deixeu comments...
Com tot concurs que es precie, hi haurà premis, ja vorem com i que.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Buenas senyor, que t'escric pel concurs del nom. De moment t'en deixe 3 a vore si t'agraden: "Les aventures i desventures d'un "burrianero" en Amèrica"."Los mundos de JosepMa" i "La vuelta al mundo de Josepmari i Potxolo".Ale jamolavorem.Salutacions de tots des de València.

Anónimo dijo...

A vore a vore... anem a fer algún xoc de paraules... tenim college... que podem canviar per colleague...

No sé... pensem un poc...

Amb el indio...
Ell ix a rent own, colleague!
""Ellisarentaun collig"

El holandés...
"Elizabethtown colleague"

No sé, amb l´intenció de mantindre el paregut amb l'anterior, algo així com

"A ninester with Elizabethtown colleagues"

¿Sona molt forçat???

Anónimo dijo...

Hola, soc el polp...
Sé k estaves esperant açó molt de temps, per ke tu mateix mho has dit...aixina k espere no defraudar. Y si defraude, no cal que ho digues, fes com el norantanou per cent de les persones, fingeix que t´ha agradat...ens devem sacrificar pels nostre congéneres...en fi, hi ha que vore el que m´enrrotlle en un moment de res.
Ara no recorde k collons volía dir...ah si... respostes al concurs,(per cert,, no dius el premi, en lo k dedueixo que no nhi ha...no?)...
pos les meues respostes són...
TO BE CONTINUED...